Alla inlägg under maj 2013

Av Linda - 24 maj 2013 07:26

Då va de fredag igen o jag har sovit dåligt hela veckan, vaknat 5;20 varje morron o då e knodden i full rulle i magen hehe men h*n lugnar ner sig mot 6;30, då e jag dock för pigg för o sova hehe o nu bara en timme efter att knodden lugnat sig så börjar den med ett cirkus nummer till hehe. Längtar till augusti så den kan komma ut så vi får gosa med den.
Fredde tycker de e lättare på kursen nu när han fått kläm på nå program på datan hehe
Igår öppnade ÖB i Östhammar så vi åkte dit o köpte nudlar o annat billigt skoj vi behövde. De blir säkert fler turer dit, vi leta efter currysås igår men de fanns inte där eller på coop, så får avvakta med de till söndag kanske :-P nu blir de vila för nu börjar jag bli trött igen sen blir de sy trasiga kläder o sy om grejer till bebisen hehe, jag måste lära mig o kolla vad de e för örngott jag köper så de passar hehe. Blir nog mer uppdatering senare :-)

Av Linda - 7 maj 2013 12:40

Då va allt hår lockigt igen nu, synd att de inte höll sig rakt längre men men ett år e bättre än inget, funderar dock på om jag ska färga de om jag vägar hehe så man inte får missfärgat hår eller någe. Nu e de enfärgat p.g.a utväxten vågar inte färga ifall de blir missfärgat hehe

Av Linda - 5 maj 2013 16:24

ja förutom att man e väldigt seg på fm så e allt bra men så jobbigt att man får huvudvärk i stortsett varje dag o visa gånger vakna med de, usch. knodden verkar må bra iaf h*n rör sig så mycket att jag tror de en blivande akrobat eller någe där inne. vill ha Augusti snart så vi får träffa den lilla saken snart.

 

bilden e tagen för 2 dagar sedan alltså 25+3. magen växer så de knakar tur man slipper bristningar på magen änså länge men man vet väl aldrig antar jag.


Rocky har varit på bushumör idag o jätte gosig så han fick hoppa upp i sängen då han la huvudet på kanten o kolla på en med stora valpögon hehe kunde inte låta bli hane  så go min lilla buse, snart e de dags för avmaskning o vacc för hans del. men tror de får bli i juni så blir de i samma veva, o ska även se om jag ska köpa fästing halsband eller om vi ska testa spot-on detta år, men men e juh inte så att han lekeri högt gräs, synd bara att de inte finns någon rastpark/gård i närheten han skulle behöva springa av sig lite mer o få leka mer än de gånger vi åker över till mamma då han e lös o leker med Ninja :) han e juh i trottsålder nu, men tycker han lyssnar bra ändå så länge godis eller en pinne e frestande vi säga hehe.

 

på bilden är en nybadad Rocky som myste med oss i solen på balkongen i fredags :) tror de va i fredags iaf>< hehe  han blev ren o hårar mindra iaf :D min lilla bebis :D o han svansar så efter mig :S, man börjar undra om han vaktar mig o bebis så som han håller på, nästan så man snubblar över honom när man ska resa sig någonstans haha.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards